LOLEI TRAVEL - Expect. Embrace. Shine. - Avontuurlijke Reizen Specialist in Zuidoost Azië - Mountainbiken - Wandelen - Kayaken
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Avontuurlijk Toerisme in Zuidoost Azië

Avontuurlijk toerisme is een concept dat grote stappen heeft gezet in de goede richting in deze regio. Avontuur mag dan wel verschillende betekenissen hebben voor verschillende mensen, de essentie blijft hetzelfde: weg van de snelweg en lekker bewegen! Het concept van avontuurlijk toerisme is een uitstekende manier om de lokale bevolking te leren kennen en hun cultuur.

Avontuurlijk Toerisme bezit volgens Lolei Travel de volgende aspecten:

 • Weg van de drukte en de onbewogen wegen volgen
 • Het ondernemen van verschillende activiteiten zoals wandelen, fietsen, kayaken en kamperen
 • Het boeken van verschillende accommodatie soorten, inclusief homestays en kamperen
 • Met de lokale bevolking kennis maken en de mogelijkheid krijgen met de bevolking te ondernemen
 • Het ietsjes ruiger aanpakken, ook wanneer de hoofdattracties bezocht worden
 • Combinaties met ecotoerisme en gemeenschapstoerisme
 • Het testen van uw fysieke welzijn

Er zijn verschillende gradaties in avontuur en bij Lolei Travel zijn we zowel ervaren in “Soft Adventure” als in het echte werk. Wat uw voorkeur ook is, wij kunnen allerlei aktiviteiten organiseren, die u fysiek aankan! Onze top 3 aan avontuurlijke bestemmingen:

Siem Reap, Angkor

Siem Reap – Avontuurlijk Toerisme

Wellicht een van de meest interessante plekken om avontuurlijk te bezoeken is Angkor. Angkor is een Wereld Erfgoed Attractie. Het is en blijft één van de meest indrukwekkende archeologische plekken ter wereld. Angkor is bij vele verschillende media tot top attraktie benoemd. Het is daarom logisch dat Lolei Travel deze ervaring op plaats 1 zet. Fiets door het Angkor Park of wandel over nauwe paden naar vergeten tempels. Bezoek authentieke gemeenschappen of reis met de kayak, boot of motorfiets rond het 400km² gebied wat Angkor bestrijkt. Avontuur in en rondom Angkor heeft eindeloze mogelijkheden. Door gebruik te maken van alternatieve voertuigen in combinatie met de wilskracht om het wat ruiger aan te pakken, kunt u veel meer cultuur opsnuiven dan de gemiddelde bezoeker. Zo komt u in een oude wereld terecht die alleen maar als inspirerend ervaren kan worden.

Inle, Myanmar

LOLEI TRAVEL - Wandelen rondom het Inle Meer

Myanmar is een echte aanrader voor avonturiers. Sommige delen van het land zijn enorm ruig en uitdagend waar andere gebieden juist weer meer avontuur voor het hele gezin bieden. Het Inle Meer biedt de juiste combinatie. De Pa-O bevolking van dit gebied is de focus van dit avontuur. De levensstijl die zij handhaven is simpel maar exotisch. Hun kleurrijke kleding, euthentieke manier van leven en de schitterende omgeving zorgen voor een verbazingwekkend avontuur. Maar heel weinig mensen doen deze route, hoewel er genoeg hoogtepunten onderweg te zien zijn. De pagodes zijn een heerlijk plek om even tot rust te komen. Hier kunt u van het uitzicht genieten en met de monikken praten. Aan het eind van dit avontuur wacht een mooie bootreis over het Samkar en Inle Meer. Een mooie beloning nadat u de heuvels van dit gebied overwonnen heeft!

Hanoi, Vietnam

LOLEI TRAVEL - Avontuurlijk toerisme in Hanoi

De hoofdstad van Vietnam is net zo opwindend als enige andere stad in Zuidoost Azië. De stad is gelegen in een van de mooiste gebieden van Zuidoost Azië. Het biedt een ongelooflijk arsenaal aan avontuurlijke attrakties. Halong Bay, wellicht de meest imposante natuurlijke attractie in de regio, is een perfekte plek om te kanoën en kayaken tussen de honderden kalksteen formaties die uit de Zuid China Zee rijzen. Zuidelijk van Hanoi, is mountainbiking zeer aantrekkelijk. U fietst door het rustieke landschap met eindeloze rijstvelden, schitterende rivieren en ongelooflijke kalksteen formaties. ‘s Nachts biedt Hanoi leuke motorfiets tours die zich richten op het lokale eten, wat een avontuur op zich is. Maar dan wel letterlijk een heerlijk avontuur!

Sommige bestemmingen zijn beter ontwikkeld dan anderen voor avontuurlijk toerisme, wat weer het “ruige” met zich meebrengt voor echte avonturiers. Landen als Cambodja en Laos bieden zeker unieke en authentieke activiteiten voor mensen die graag met meer pit iets willen ondernemen. In Thailand en Vietnam is avontuurlijk toerisme verder ontwikkeld. Dit biedt meer toegang voor de ouderen of voor families. Hoe dan ook, de verder ontwikkelde landen bieden nog steeds schitterende avontuurlijke reizen voor zelfs de ruigste avonturiers!

Met een zeer ervaren team aan avonturiers in alle landen zal uw reis letterlijk het avontuur van uw leven worden. Avontuur kan zo comfortabel of zo ruig zijn zoals u het zelf wilt. Fietsen of wandelen met auto’s of motorfietsen als back up, is geen probleem. Wilt U een 4* of 5* hotel? Ook dit kan geregeld worden. Sommige mensen vinden het leuk om in een simpele hangmat te slapen naast een waterval. Of te wandelen voor meerdere dagen door de Nationale Parken in de regio en te slapen in het huis van een gastfamilie. De keus is volledig aan u en Lolei Travel helpt u graag verder met de planning van uw avontuur.