LOLEI TRAVEL - Expect. Embrace. Shine. - Bedrijfsreizen - Meetings - Incentives - Conferences - Exhibitions
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Bedrijfsreizen in Zuidoost Azië

Lolei Travel heeft zich ook gespecialiseerd in groepen en bedrijfsreizen. Als reis experts begrijpen wij als geen ander de (bedrijfs)beloningen die reizen met zich mee kan brengen. Wij bieden ook beloningen aan ons eigen team binnen Lolei Travel. Wij zijn zeer actief en verbonden met de ontwikkelingen van faciliteiten voor reizen die bedrijven organiseren voor hun personeel.

Bedrijfsreizen – Diner met show bij de Kravan Tempel

De mogelijkheden voor bedrijfsreizen en activiteiten zijn eindeloos in deze regio. Van de grote steden met al hun vermaak, religieuze en historische hoogtepunten, tot de meer onbekende plekken. Daar waar de comfort standaarden wellicht lager liggen kunnen wij toch iets heel moois creëren. Lolei Travel kan elke wens vervullen. Wij waarborgen de kwaliteit en zijn altijd op zoek voor de beste hotels. Deze moeten passen bij het thema van uw reis. Ons team deelt enorm veel kennis en ervaring met elkaar. Wij hebben door de gehele regio gewerkt met verschillende experts. Dit heeft als gevolg gehad dat wij zeer speciale ervaringen hebben kunnen ontwikkelen en ongeëvenaarde herinneringen hebben weten te creëren. Lolei Travel is trots om een aantal zeer creatieve medewerkers in huis te hebben. Wij kunnen uw groeps- of bedrijfsreizen heel speciaal maken!

Bedrijfsreizen die wij hebben gerealiseerd

Waar de meeste speciale opzetten zich afspelen rondom de hoofdattracties in de regio, kan Lolei Travel verder van deze plekken dwalen. Zo kunnen wij heel speciale activiteiten creëren op eilanden, in de bossen of zelfs bij mensen thuis. Door de jaren heen hebben wij veel onderzoek gedaan in de regio naar de mogelijkheden en veel zijn dan ook gerealiseerd. De vele evenementen en groepen die wij al welkom hebben mogen heten variëren van 30 tot wel 500 mensen in een en dezelfde boeking. Wij hebben met succes de volgende projekten mogen organiseren:

 •  Schoolrenovatie bij Banteay Srei met 130 man
 • Een meditatie evenement voor 500 man bij Angkor Wat
 • Een groep van 60 veganisten die een Mekong Cruise deden
 • Twee groepen van 60 man elk van een bekende luchtvaartmaatschappij door Cambodja
 • Een geheel verzorgd programma gecreëerd en uitgewerkt voor een groep van 60 studenten van een grote Universiteit in Europa door Thailand en Cambodja
 • Compleet verzorgde trouwerij voor 200 mensen
 • Compleet verzorgde gala diners bij de tempels van Angkor Wat voor 250 gasten
 • Een speciale reis ontwikkeld voor een groep tandartsen op het platteland, voor het verstrekken van gratis zorg aan dorpelingen
 • Een geheel gespecialiseerd reisprogramma opgezet en uitgevoerd voor 36 gasten voor 14 dagen door Cambodja en Vietnam met meditatie en met “weg van de snelweg” ervaringen 

En vele andere projecten! Lolei Travel begrijpt dat bedrijfsreizen een waardering zijn voor het personeel. Wij leven in een regio waar het weer bijna altijd meezit, waar prijzen nog niet de pan uit rijzen en waar mogelijkheden onbeperkt lijken. Hier in Zuidoost Azië spreekt de verbeelding tot zich.

Bedrijfsreizen en de gemeenschap

Wat even belangrijk is: Wanneer Lolei Travel een evenement organiseert, willen wij altijd een positieve invloed achterlaten voor de economie én de gastheer. Evenementen als dit gaan vaak gepaard met een hoog budget en het is belangrijk voor ons om te zorgen dat het geld verstandig besteed wordt. Als onderdeel van onze eigen CSR (Corporate Social Responsibility), willen wij er zeker van zijn dat elke dollar goed besteed wordt.

        

Breng uw personeel voor een halve dag naar het platteland om waterfilters te doneren. Of help met de bouw van een nieuw dorpscentrum dat door u gedoneerd kan worden. De kosten zijn vele malen lager dan de eerste indruk doet vermoeden. Daarentegen zijn de voordelen maximaal voor de gemeenschap, maar ook voor uw bedrijf. Het is namelijk ook een mooie gelegenheid voor teambuilding!

Lolei Travel is erg creatief in de programma’s die wij aanbieden voor bedrijfsreizen, welke allemaal op maat gemaakt zijn. Veel van onze reispartners, hebben CSR hoog in het vaandel en bij Lolei Travel zorgen wij ervoor dat uw intenties juist geuit worden. Doe iets voor uw werknemers en zet ze op een andere manier aan het werk in de gemeenschap, nadat wij u ervan op hoogte hebben gesteld waar de gemeenschap het meeste baat bij heeft. Vraag ons naar schijnbaar ondenkbare mogelijkheden!