Dit Zijn Wij - LOLEI TRAVELLOLEI TRAVEL
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Dit Zijn Wij

Creatieve reis experts

Met wortels gevestigd in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Indonesië, Cambodja, Laos, Vietnam en Thailand, heeft Lolei Travel een team aan multiculturele reis experts in huis. Wij begrijpen goed waar onze gasten naar op zoek zijn. Onze creatieve reis experts kennen de bestemmingen en hebben veel gereisd door de regio. Zij weten wat onze gasten het meeste aantrekt.

Bij Lolei Travel geloven wij in het simpele concept van het leven en reizen. Onze waardering gaat uit naar de schijnbaaronbelangrijke activiteiten. Een kopje thee drinken met een dorpeling of een boottochtje met een lokale boer. Dat is al iets heel unieks. Of wat te denken van een gesprek met een monnik over Boeddhisme, of een heerlijke lunch klaar gemaakt door de nonnen van het klooster? Het mag allemaal onbelangrijk lijken in vergelijking met de grote attracties en hun duizenden bezoekers. Maar onze reis experts garanderen dat een ervaring als deze meer dan alleen de ogen opent. Een wereld van begrip en waardering opent zich. En dit voegt voor een reis veel meer betekenis en waardering toe.

Wij hebben het allemaal gezien en gedaan, simpelweg omdat dit de manier is hoe wij als reis experts hier leven. Dit is wat onze reis experts aan de reiziger mee willen geven. Wij zien graag hoe u onze bestemmingen beleeft. Bestemmingen die wij “ons thuis” mogen noemen.

“Wat een prachtige mensen en cultuur. Bedankt dat we kennis hebben mogen maken met het echte Thailand!”
– Eugene Degroote uit Antwerpen reisde met Lolei door Thailand.

Veel plezier met het lezen over ons team! Gestationeerd op het hoofdkantoor in Siem Reap:

LOLEI TRAVEL - Sales Manager

Mala Ouk

Sales Manager

Mala is een echte Siem Reaper. Hij is altijd wel ergens op ontdekkingstocht, of het nu zonsopgang of zonsondergang is. Mala heeft veel ervaring in het operationele aspect van reizen en heeft heel Cambodja al gezien. Naast goede kennis van het land heeft hij ook de mensen buiten de grenzen van Siem Reap goed leren kennen. Hij begrijpt goed hoe Cambodja in elkaar steekt en doet er alles aan om zijn steentje bij te dragen en alle bevolkingsgroepen te helpen. Passie, meegaand en professioneel is wat Mala uniek maakt. Kwaliteiten die hij graag deelt met de andere Cambodjanen en zijn gasten. Wees niet verrast als Mala u plots belt tijdens de reis en u uitnodigt voor een kopje koffie. Hij wil gewoon weten wat u vindt van Cambodja en wil graag ervaringen met u uitwisselen.

Reis experts - Dani Mueller - Direkteur Verkoop

Dani Mueller

Algemeen directeur

Dani is van Zwitserse komaf en is opgegroeid in Zürich. Nadat hij zijn stage had afgerond is hij gaan reizen voor meerdere maanden door Indochina en raakte al snel betoverd. Het boeiende lokale leven en de adembenemende schoonheid van natuur en cultuur overtuigde hem te blijven, terwijl hij vrienden bezocht in Siem Reap. Dit was zijn kans om zijn toekomst te verbreden. De manier waarop hij bij Lolei Travel terechtkwam was puur toeval, net als zijn beslissing om in Cambodja te blijven. Beide beslissingen werkte in Dani’s voordeel! Zondags rijdt hij vaak op de motorfiets het Bakong District in waar de Roluos Tempel Groep ligt om de rust op te zoeken of bezoekt hij Phnom Kraom aan het Tonle Sap Meer om van de stilte en frisse lucht en het mooie uitzicht te genieten.

Reis experts - Channy Oan - Activiteiten Manager

Oan Channy

Activiteiten Manager

Channy is geboren in Siem Reap en begon haar carriëre bij Lolei Travel in 2008. Nadat ze haar studies accounting had afgerond aan de lokale universiteit is ze gaan reizen met haar man door Cambodja en is zo meer te weten gekomen over haar eigen land. Door de jaren heen is die interesse regionaal geworden. Ze heeft haar kennis kunnen uitbreiden en heeft ook geleerd wat haar gasten graag willen en is zo uitgegroeid tot Activiteiten Manager. Channy is een echte rots in de branding. Naast haar drukke baan heeft Channy ook een dochter. Ze vindt het leuk om door het platteland te fietsen en waardeert het rustige leven van het platteland, waar dat ook moge zijn voor haar!

Reis experts - Rinna Ly - Reserveringen

Ly Rinna

Reserveringen

Rinna is geboren in Battambang en verhuisde naar Siem Reap in 2008, nadat hij bijna twee decennia in een van Cambodja’s mooiste provincies had gewoond. Hij wilde meer leren van de vele buitenlanders die in Siem Reap woonachtig waren en koos om marketing te studeren aan de lokale universiteit in Siem Reap. Rinna’s eerste baan was bakker. Hij trouwde in 2014 en gedurende zijn huwelijksreis door Cambodja ontdekte hij dat er een passie voor reizen in hem schuilde. Toen Lolei Travel hem een positie aanbood op de reserveringsafdeling, accepteerde hij direct. Rinna is gek op zijn erfgoed en de passie voor reizen zal hem nog lang in de reisbranche houden.

Tan Kalyan

Boekhouder

Kalyan is een van de mensen hier in Cambodja wie een succesverhaal aan het worden is. Wij hebben haar leren kennen toen ze nog een middelbare school student was en een klein beetje Engels sprak. De lange dagen van studeren lijken voorbij en Kalyan heeft al aardig wat ervaring opgedaan. Ze heeft als sous chef gewerkt in een van Siem Reap’s prominente restaurants waar ze met druk heeft weten om te gaan. Ze heeft ook in een van de meer creatieve bedrijven in Siem Reap gewerkt, wat haar een “thinking outside of the box” mentaliteit heeft gegeven. Kalyan studeert nog steeds Engels en accounting om meer kennis op te doen. Door haar ethiek zijn de mogelijkheden voor Kalyan onbegrensd.

Reis experts - Peter Lietz - Oprichter

Peter Lietz

Oprichter van Lolei Travel

Peter zette Lolei Travel op in 1997, nadat hij de regio vele malen bezocht had voor zaken. Peter’s grootste interesse was de cultuur en natuur dat ertoe geleid heeft om zelf een bedrijf te beginnen en wel in reizen. Lolei Travel opende als eerste zijn deuren in Phnom Penh maar Peter verhuisde het bedrijf naar Siem Reap om dichter bij zijn gasten te kunnen zijn. De naam van het bedrijf komt voort uit de Lolei Tempel, die deel uitmaakt van de Roluos Groep in Cambodja. Peter gaf alles voor Lolei Travel , totdat hij onverwachts ziek werd en een stap terug moest zetten. Hij heeft Lolei Travel overgedragen aan zijn team en hij is nog steeds een trouwe bezoeker in Cambodja en op ons kantoor.