Dit zijn wij

Reis experts die een stap verder gaan

Met roots uit Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Indonesië, Cambodja, Laos, Myanmar, Vietnam en Thailand, heeft Lolei Travel een multi cultureel team aan experts in huis. Wij begrijpen wat uw wensen zijn en hoe wij dat het beste voor u kunnen invullen. Onze reis experts kennen de bestemmingen als geen ander en hebben veel reis- en woonervaring in de desbetreffende landen.

Wij hechten waarde aan de simpele manier van leven in Zuidoost Azië. Daarbij hechten wij ook veel aandacht aan de details van het leven die veel mensen over het hoofd zien. Stelt u eens voor dat u een lekker kopje thee drinkt met een willekeurige dorpeling onderweg of op een boot stapt van een lokale visser.

Heeft u ooit een diepgaand gesprek gehad met een Boeddhistische monnik over zijn geloofsovertuiging? Of denkt u eraan om gezellig bij een lokaal gezin aan te schuiven voor lunch of diner? Het zijn de kleine details die een reis speciaal maken. Bij Lolei Travel kijken we altijd naar hoe wij deze details kunnen integreren met de wensen die u heeft voor uw droomreis. Dit soort activiteiten openen uw ogen en zo veel meer. Een nieuwe wereld van begrip en respect opent voor uw ogen wat uw reis nog meer diepgang en waarde geeft.

Onze reis experts hebben het allemaal gezien en gedaan. Dit is hoe wij bij Lolei Travel ons leven dagelijks doorbrengen. En dit is hoe wij Zuidoost Azië, ons thuis, graag aan u presenteren.

Neem de tijd om ons te leren kennen
Ons hoofdkantoor staat in Siem Reap, Cambodja

Daniel de Gruiter

Daniel de Gruiter

Bedrijfsadviseur / Consultant

Lees meer

Dani is a Swiss national who grew up in Zurich. After he finished his apprenticeship, he traveled several months through Indochina. Dani fall in love with the people here, the captivating local life and the breathtaking scenery and culture. When he met up with friends in Cambodia during his trip he decided to stay and to expand his horizon. The way he got introduced to Lolei Travel was as random as his decision to stay in Cambodia, and both worked out very well for him! Dani likes to visit Bakong District on Sundays. This is where the Roluos Group is situated. Also Phnom Kraom near the Tonle Sap Lake is a haven to take in the fresh air.

Mala Ouk

Mala Ouk

Verkoopsmanager, Reis Expert Cambodja

Lees meer

Mala is een echte Siem Reaper. Hij is altijd wel te vinden in de omgeving van Siem Reap, of de zon nu op of onder gaat. Met een enorme ervaring in zijn rugtas die hij heeft opgedaan tijdens zijn vele reizen door heel Cambodja brengt hij veel bestemmingskennis met zich mee. Hij weet maar al te goed wat er in Cambodja speelt en hoe hij dat aan zijn gasten moet presenteren. Passie, betrokkenheid en professionalisme beschrijven Mala. Hij deelt zijn kennis en ervaring maar al te graag met zijn mede Cambodjanen. Wees niet verrast als Mala u een belletje geeft tijdens uw reis en vraagt of u zin heeft om even een drankje met hem te doen. Hij wil alleen weten hoe uw reis verloopt en leren van uw ervaringen.

Ly Rinna

Ly Rinna

Reserveringsmanager

Lees meer

Rinna is geboren en getogen in Battambang. In 2008 verhuisde hij naar Siem Reap, na 20 jaar in een van Cambodja’s mooiste provincies gewoond te hebben. Hij wilde meer ervaring opdoen in de internationale omgeving van Siem Reap en marketing studeren aan de universiteit. Rinna vond zijn eerste baan als bakker bij de meest bekende bakkerij van Cambodja. Maar het was tijdens zijn huwelijksreis in 2014 dat hij een passie voor reizen ontwikkelde. Lolei Travel bood hem de kans om als reserveringsmanager aan de slag te gaan, een kans die hij met beide handen greep. Zijn passie voor reizen en zijn liefde voor erfgoed zullen hem nog lang in de reiswereld houden. Dat weet hij zeker.

Tan Kalyan

Tan Kalyan

Accountant

Lees meer

Kalyan is een van die personen die een succesverhaal ana het worden is. We leerden haar kennen toen ze nog weinig kennis van de Engelse taal had en nog op de middelbare school zat. Lange dagen van studeren hebben zich uiteindelijk geuit in leuk werk en een stabiele toekomst. Kalyan heeft als sous chef in een van Siem Reap’s beste restaurants gewerkt, waar ze stressbestendig is geworden. Ze heeft buiten de box leren te denken bij een van de meest creatieve bedrijven van Siem Reap en werkt nu met veel toewijding voor Lolei Travel. Ze studeert nog steeds Engels en blijft haar kennis van accounting bijwerken. Ze werkt erg hard aan haar eigen ontwikkeling en is een rots in de branding geworden voor Lolei Travel. Met haar houding zijn er geen grenzen voor haar in haar verdere ontwikkeling!

Oan Channy

Oan Channy

Operationeel Manager

Lees meer

Channy is geboren in Siem Reap en werkt sinds 2008 voor Lolei Travel. Na het behalen van haar diploma in boekhouding aan de lokale universiteit is ze gaan rondreizen door Cambodja. Door de jaren heen heeft haar reislust hara door de hele regio gebracht en heeft ze ook de culturen van de buurlanden leren kennen. Ze kent de wensen van de gasten van Lolei Travel als geen ander en zorgt er met secuur werk voor dat haar gasten niets te kort komen in Zuidoost Azië. Channy kent alle ins en outs van de regio en van Lolei Travel. Naast haar drukke baan gaat ze graag op pad met haar man en dochter. Fietsen in de omgeving van Siem Reap blijft haar favoriete bezigheid. Zo kan ze de rust van het platteland in zich opnemen.

Lyny Nget

Lyny Nget

Operationeel Manager Phnom Penh

Lees meer

Lyny is onze rots in de branding in Phnom Penh. Hij is geboren in Kandal, een provincie die aan Phnom Penh grenst. Twaalf jaar terug is hij naar Phnom Penh verhuisd voor zijn studies en werk. In 2013 haalde Lyny zijn diploma in het toerisme. Lyny kent alle hoeken en steegjes van Phnom Penh en ook de provincies in het zuiden van Cambodja. Hij is een echte avonturier en zit graag op de fiets of de motor. Het was voor hem geen vraag of hij het toerisme in wilde, meer een vraag van wanneer! Hij houdt er van om door het land en de regio te crossen. Met zijn oog voor detail en enthousiasme is hij iemand die echt voor zijn gasten zorgt. In 2019 trouwde hij met een van onze beste gidsen en samen passen ze perfect in ons team! Het mag duidelijk zijn dat het gezin van Lyny nog lang in de reiswereld actief zal zijn!

Peter Lietz

Peter Lietz

Oprichter van Lolei Travel

Lees meer

Peter Lietz is Lolei Travel gestart in 1997 na meerdere reizen naar deze regio. Peter’s enorme interesse in de cultuur en natuur van Zuidoost Azië heeft ertoe geleid dat hij de reisindustrie in is gegaan. Lolei Travel opende als eerste haar deuren in Phnom Penh. Vijf jaar later bleek het toch beter om dichter bij de gasten te zitten en verhuisde het klantoor naar Siem Reap.  De naam van het berijf komt voort uit de naam van Peter’s favoriete tempel in Siem Reap: de Lolei tempel. Peter heeft alles voor Lolei Travel gegeven maar helaas door ziekte moest hij afstand doen van Lolei Travel. Het team heeft de laatste jaren onder Daniel de stap gemaakt om de hele regio aan te bieden. Wij zullen altijd respect tonen aan Peter voor zijn prestaties en wat hij voor Cambodja heeft gedaan.

Reis Experts

Phonekham

Phonekham

Reis Expert Laos

Lees meer

Als u het over Laos heeft, dan zult u denken aan Phonekham. U zult niet snel een andere persoon vinden die meer passie en kennis heeft over Laos dan hij. Hij erkent dat Laos misschien nog niet zo bekend is maar hij gaat de uitdaging aan om het land te promoten en onder kennis te brengen bij de internationale reis gemeenschap. Hij heeft diploma’s in de Engelse en de Duitse taal en heeft meerdere jaren voor 5* hotels gewerkt. Als er iemand is in Laos die weet hoe er goede service verleend moet worden, dan is het Phonekham. He weet ook dat toerisme een positief effect kan hebben op de omgeving en lokale mensen en zet zich in om dat te realiseren. Voel u vrij om met hem hierover te praten. U kunt van hem veel leren!

Dueanphen

Dueanphen

Reis Expert Laos

Lees meer

Een van de moeilijkste namen om te onthouden, maar zeer zeker niet een persoon om te vergeten, is Dueanphen. Ze heeft haar studie sociale wetenschap weten toe te passen in het toerisme nadat ze in 2013 is afgestudeerd aan de Nationale Universiteit van Laos. Daaraan toe voegde ze een diploma Engels en is daarna vrijwel direct gaan werken bij Lolei Travel. Ze koos voor de operationele kant van het reizen zodat ze met vele mensen kon praten over reizen en de verschillende landen. Naast het sociale aspect dat Duean brengt vindt ze reizen zelf ook helemaal geweldig. Om een reis expert te zijn maakte het voor haar ook mogelijk om haar twee grote wensen samen te laten komen: converseren met mensen met verschillende achtergronden en reizen. Zuid Laos is haar favoriete bestemming. Dara heeft het leven net iets langer stil gestaan volgens haar.

Antoine

Antoine

Reis Expert Vietnam

Lees meer

Hij weet dat zijn Vietnamese naam wellicht te moeilijk is om uit te spreken. Daarom heeft hij zichzelf van jongs af aan al de bijnaam Antoine gegeven. De naam klonk heel simpel, maar toch wat exclusief en een verfijnd. Net zoals hij het reizen ziet. Na zijn afstuderen in 1998 aan de Hogeschool van Hanoi is hij gestart met werk in het toerisme. Het ontmoeten van mensen met verschillende achtergronden en het verbinden van deze mensen met mooie plekken in Vietnam sprak hem heel erg aan. Het verbinden van persoon en plaats is een kunst volgens hem. Antoine’s enthousiasme brengt gasten veel verder dan alleen de hoogtepunten. Fietsen rondom Hoi An is een van zijn eigen favoriete bezigheden. Het laat meer zien van het lokale leven en brengt men echt in contact met de lokale bevolking. Niet veel mensen hebben dat privilige en Antoine laat u maar al te graag kennis maken.

Shwe Yee en Klaus-Dieter

Shwe Yee en Klaus-Dieter

Reis Experts Myanmar

Lees meer

Dit is een apart verhaal… Klaus-Dieter reisde in 1996 naar Myanmar en ontmoette Shwe Yee. Sindsdien zijn ze bij elkaar en hebben ze elke hoek van Myanmar bereisd. In het begin van hun reizen waren ze met z’n tweetjes, maar door de jaren heen kwamen daar eerst 1, later 2 en zelfs 3 dochters bij. De hele familie is weg van reizen en beklimmen bergen naar hartenlust of wandelen door uitgestreken gebieden. Veel van de routes die zij bewandelen zijn onbekend voor elke andere toerist, maar Klaus-Dieter en Shwe Yee delen de routes graag met hun gasten. Mocht Myanmar op zichzelf al geen avontuur zijn, dan kunt u er zeker van zijn dat het met deze twee zeer zeker een avontuur door het onbekende wordt! Voor de familie ligt de grootste beloning in het zien van de lach van de lokale bevolking en de gasten.

Wilawan

Wilawan

Reis Expert Thailand

Lees meer

Voor meer dan 15 jaar heeft Wilawan culturele, avontuurlijke en golf reizen georganiseerd en begeleid. Ze heeft honderden gasten begeleid van over de hele wereld op reizen door niet alleen Thailand, maar ook de hele regio. Wilawan is een van de meeste toegewijde personen die je tegen zult komen. Ze wil de beste diensten verlenen en haar cultuur en de hoogtepunten van Thailand op een zo’n goed mogelijke manier overbrengen. Elke gast moet een onvergetelijke ervaring hebben. Naast Thailand, kent Wilawan de culturen van veel buurlanden en de westerse landen ook. Tijdens elke reis verzamelt ze waardevolle informatie die ze later weer gebruikt in de ontwikkeling van nieuwe producten. Kennis die ze maar al te graag met haar gasten deelt.