LOLEI TRAVEL - Expect. Embrace. Shine. - Familie Reizen
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Familie Reizen in Zuidoost Azië

Zuidoost Azië is een waar familie reizen paradijs geworden. Meer plekken in Zuidoost Azië zijn de laatste jaren beter bereikbaar geworden. De bezienswaardigheden zijn met betere vluhcten en lijndiensten makkelijker bereikbaar geworden. Dit biedt families de mogelijkheid verder te reizen en meer te zien dan alleen de vanzelfsprekende plekken. Lolei Travel vergeet ook niet dat ouderen deel uitmaken van familie reizen en dat veel grootouders vaak ook meegaan op familie reizen.

Familie reizen zijn een goede combinatie van comfort, veiligheid en attrakties. Het is belangrijk dat men het juiste voertuig en de juiste gids heeft. Een goede familie-georiënteerde gids kan het reizen een stuk aangenamer maken voor de ouders. Maar ook vele malen leuker voor de kinderen en veiliger voor de hele familie. Een goede gids kan spelletjes doen met de kinderen tijdens bezoeken aan musea of tempels. Iets wat toch wat saai kan zijn voor kleine kinderen. Een gids goed voor familie reizen kan ook de juiste routes aanraden om te bewandelen om zo de ouderen te helpen comfortabel en veilig de attrakties te bezoeken.

Wij bij Lolei Travel weten hier alles van. Wij hebben allemaal zelf ook families die met ons reizen door de regio. Wij begrijpen wat er nodig is om mooie familie reizen te maken, met baby’s en grootouders.

Hier is een selectie aan familie-vriendelijke bestemmingen in onze regio:

Bangkok

Familie Reizen - Bangkok

Thailand’s hoofdstad is voor veel families een start- of eindpunt van de vakantie. Deze stad is het beste verbonden met steden in Europa en Amerika. Bangkok mag dan wel een enorme stad zijn waar veel mensen tegenop zien, het is naast een heel erg veilige stad ook een heel kindvriendelijke stad. Een wandeling in Bangkok zal niet de beste optie zijn in de hitte en met het drukke verkeer. Toch is het makkelijk om van A naar B te komen met openbaar vervoer. De Thaise mensen respecteren ouderen enorm en zijn dol op kinderen. Veel mensen zullen dan ook helpen als ze ouderen of kinderen zien. Van perfekt ontworpen familiehotels tot eindeloze opties voor avondeten, airconditioned winkelcentra, tot alle culturele hoogtepunten van de stad. Bangkok staat aan de top van onze lijst voor een familie bezoek.

Hoi An

Familie Reizen - Hoi An

Het mooie Hoi An is een heerlijke plek in Centraal Vietnam en zeer geschikt voor familie reizen. De plek biedt comfortabele resorts en goede hotels. Het heeft een stadscentrum dat geheel vrij is van auto’s en een strand waar men van kan dromen. Hoi An heeft de UNESCO zegel verdient en de plek biedt de hele familie een aangename reeks aan activiteiten. De schitterende “Oude Stad” van Hoi An leent zich goed voor mooie wandelingen en heeft een enorme selectie aan kleine cafeetjes en bakkerijen. Er zijn restaurants ten overvloede. In de avond worden de straten verlicht met kleine lantaarns in verschillende kleuren. Ook komen de straatverkopers hun tentjes opzetten en gaan de barbeques buiten aan bij geïmproviseerde eetgelegenheden. Het mooie strand is altijd enorm in trek bij de kinderen. De mogelijkheid om je eigen kleding te ontwerpen en te laten maken binnen 24 uur is een mooie bonus voor de echte liefhebber van winkelen!

Vang Vieng

Familie Reizen - Vang Vieng

Vang Vieng biedt schitterende uitzichten en is gelegen tussen Vientiane, de hoofdstad van Laos en Luang Prabang. Met kalksteen bergen door het gehele landschap is een motorfietstocht een absoluut hoogtepunt in Vang Vieng. De bestemming is wellicht beter geschikt voor families met wat oudere kinderen of met grootouders die wat jonger zijn. Vang Vieng biedt een reeks aan activiteiten die zeer leuk kunnen zijn. Zo kan men gaan tuben in de rivier, kayakken, en door grotten kruipen. De faciliteiten in Vang Vieng zijn goed genoeg voor een leuk bezoek en de ligging van de plek is comfortabel tussen Vientiane en Luang Prabang. Vang Vieng is perfect voor avontuur met de familie, tenminste als u van een avontuurlijke en actieve uitdaging houdt.

Naast onze adviezen zijn de topattracties in de steden van onze regio ook erg familie georiënteerd. Nu het aantal families dat naar Zuidoost Azië reist toeneemt, worden ook de faciliteiten en voorzieningen ontwikkeld. Restaurants met speeltuinen, hotels met speelruimtes en meer gespecialiseerde gidsen maken het mogelijk voor families om langer, verder en meer comfortabel te reizen. Met de hulp van Lolei Travel zult u en uw familie zich prettig voelen in Zuidoost Azië!