LOLEI TRAVEL - Expect. Embrace. Shine. - Laos - Luang Prabang - Vientiane - Vang Vieng - Mekong
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Laos – NL


Laos is een slapende gigant dat Thailand, Vietnam en Cambodja omarmt op de landkaart. Het is een schitterend land dat wellicht vele decennia aan ontwikkeling gemist heeft. Het land is ruig, mooi en onvervalst wat het een absolute traktatie voor mensen met een avontuurlijke geest maakt.

Luang Prabang is de beroemde Werelderfgoed stad in het noorden van het land. De plek biedt adembenemende schoonheid, een boeiende kijk in het leven van de monnik en een ervaring van lokaal leven op en langs de Mekong Rivier.

De hoofdstad Vientiane is wellicht een van de kleinste hoofdsteden in de regio. De hoogtepunten hier zijn interessante tempels zoals Wat Sisaket en That Luang. Iets verder van het belopen pad vind men het excentrieke Boeddha Park wat zeer zeker in trek zal zijn bij de kinderen.

Het mysterieuze “Plain of Jars” in het noorden is elke minuut van een bezoek waard. Het is gelegen temidden van de bergketens aan de Vietnameze grens. Het gebied is net zo mooi als mysterieus. Ook de kalksteen bergen van Vang Vieng bieden een goede mogelijkheid om grotten en het lokale plattelandsleven te ontdekken.

Het ruigste gebied, en wellicht ook het mooiste gebied van Laos ligt in het zuiden. Vlakbij de Cambodjaanse grens vind men koffieplantages, daverende watervallen, oude Khmer tempels, nationale parken en de Mekong Rivier met zijn 4000 eilanden. Allen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Laos is een van die landen die mensen kan verassen en betoveren. Lolei Reizen kent het land als geen ander en heeft schitterende programma’s opgezet die naadloos overgaan in tours in Vietnam, Cambodja of Thailand. Laos is een bestemming die bezocht moet worden en zal wellicht de volgende “hotspot” worden in Zuidoost Azë. Reis nu met Lolei Reizen en mis niets anders dan de drukte die nu nog ver te zoeken is!