Legale Details - LOLEI TRAVELLOLEI TRAVEL
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Legale Details

LOLEI REIZEN

P.O. Box 93116
Phum  Boeung, Sangkat Chreav
Siem Reap, Kingdom of Cambodia

+855 (0) 61 96 47 32
daniel@loleitravel.com
www.loleitravel.com


ALGEMENE VOORWAARDEN

Lolei Reizen biedt zijn gasten totale flexibiliteit en reizen die zo comfortable mogelijk zijn. Mede door de contracten met industrie partners en onze seizoensgebonden sector moeten betalingen van te voren gemaakt worden en zijn er strikte annuleringsreglementen in plaats. Natuurlijk dienen deze hier als voorbeeld en zijn aanpasbaar gebaseerd op de natuur van de annulering. Wij houden altijd in acht om het voor de klant zo makkelijk en goedkoop mogelijk te houden als er een annulering is. Wij verwachten van onze klanten dat zij geheel verzekerd in de regio aankomen en dat blijven gedurende het hele verblijf. Lolei Reizen assisteerd mensen in nood ten alle tijden en zal (tegen vergoedingen) de services zo snel mogelijk regelen om mensen in nood onder te brengen. Reizen tijdens deze noodgevallen blijven onde de verantwoording van de klant. Als reisorganizatie kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor verlies of diefstal van persoonlijke goederen tijdens een verblijf in Zuidoost Azie.

Kinder reglementen

Kinderen onder de 2 jaar oud reizen gratis mee met de ouders bij Lolei Travel. Kinderen tussen de 2 jaar en 12 jaar krijgen normaal gesproken een korting van 70% op de totale kosten per ouder, met als voorwaarde dat het kind door minimaal twee ouders begeleid wordt en in dezelfde kamer verblijft en daarin de bestaande faciliteiten gebruikt. Extra beddengoed of matrassen zullen in rekening gebracht worden als per reglement van het hotel.

Vliegtickets worden in rekening gebracht per luchtvaartmaatschappij reglementen. Dit is vaak 10% van de volwassenprijs voor kinderen onder de 2 jaar en volledie kosten voor kinderen boven de 2 jaar.

Vanaf 12 jaar oud ziet Lolei Travel het kind als volwassene en zullen alle kosten zij zoals deze voor volwassenen in rekening gebracht worden. Dit is hetzelfde als al onze ontracten met hotels, en de lokale autoriteiten.

Annuleringsvoorwaarden

Hoog Seizoen (01 Oktober – 31 Maart)
FIT GIT
Annulering 60 dagen of meer voor aankomst Geen kosten Geen kosten
Annulering 30 dagen of meer voor aankomst Geen kosten 25%
Annulering tussen 30 en 14 dagen voor aankomst 25% 50%
Annulering tussen 14 en 7 dagen voor aankomst 50% 75%
Annulering binnen 7 dagen voor aankomst 75% 100%
No Show 100% 100%
Laag Seizoen (01 April – 30 September) 
Annulering 30 dagen of meer voor aankomst Geen kosten Geen kosten
Annulering 15 dagen of meer voor aankomst Geen kosten 25%
Annulering tussen 14 en 7 dagen voor aankomst 25% 50%
Annulering tussen 7 en 3 dagen voor aankomst 50% 75%
Annulering binnen 3 dagen voor aankomst 75% 100%
No Show 100% 100%
Peak Seizoen (20 December – 5 Januari & 25 Januari – 15 February)
Annulering 60 dagen of meer voor aankomst Geen kosten Geen kosten
Annulering 30 dagen of meer voor aankomst 10% 50%
Annulering tussen 30 en 14 dagen voor aankomst 25% 75%
Annulering tussen 14 en 7 dagen voor aankomst 50% 100%
Annulering binnen 7 dagen voor aankomst 75% 100%
No Show 100% 100%

De percentages weergegeven in bovenstaande tabel zijn het percentage over de volledige rekening van uw boeking.

OPMERKING: Sommige hotels hebben aangepaste annuleringskosten voor groepen die niet met boventsaande overeenkomen. In dat geval zal het reglement van het hotel duidelijk worden vermeld in het programma voordat de toezegging van de tour gegeven wordt. Annuleringen worden alleen geaccepteerd in geschrifte (via email).

FIT (individuele reizigers) en GIT (groepsreizigers)

Elke boeking onder of gelijk aan 15 betalende klanten, of gelijk aan of minder dan 8 single, twin of dubbel bezette kamers worden gezien als FIT boekingen.

Elke boeking gelijk aan of meer dan 16 betalende klanten, of gelijk aan of meer dan 9 single, twin of dubbel bezette kamers worden gezoen als GIT boekingen.

Voor GIT boekingen, andere prijzen kunnen van toepassing zijn wat afhangt van de keus van het hotel. Lolei Reizen zal ten alle tijden de prijzen voor groepen onder discussie brengen met de hotels naar keuze om zo de meest acceptabele prijs te bieden.

Betaal reglement

Als een toer gedonfirmeerd wordt met Lolei Travel, dan moet er een aanbetaling van 25% gedaan worden. Deze aanbetaling kan niet teruggeclaimd worden, wat de reden van annulering ook moge zijn. Als de aanbetaling van 25% in ontvangst is genomen zal de overige 75% van de totale toerkosten 30 dagen voor aankomst betaald moeten worden. In het geval dat men noekt en de aankomstdatum ligt binnen de 30 dagen tussen boeking en aankomst, dan zal een betaling van 100% gedaan moeten worden. Terugbetalingen van kosten nadat de 30 dagen voor aankomst verstreken zijn zullen vallen onder de annuleringsreplementen van Lolei Travel.

GIT boekingen vallen altijd onder discussie en de betalingen en annuleringen zullen onderhandeld moeten worden tussen hotels, de klant en Lolei Travel. Als er dan een uitkomst is, dan zal een contract opgezet worden waar alle partijen zich aan dienen te houden.

Betaalmethodes

Lolei Reizen zal rekeningen sturen nadat de klant de boeking heeft geconfirmeerd. De betaaleisen van Lolei Reizen zullen op elke rekening hetzelfde zijn. De bank details staan altijd geprint op de rekening die wij sturen. Transferkosten van de ene bank naar de andere bank staan niet aangegeven op de rekening en dienen door de betaler in acht genomen te worden. Deze kosten zijn typisch rond de USD 35,- per transactie onder de USD 1,000,-.

Mocht men niet op tijd de rekeningen betalen of op de een of andere manier de instructies en betaalreglementen van Lolei Reizen niet respecteren dan behoud Lolei Reizen het recht de toer te annuleren en alle services ervoor af te zeggen. Tenzij er alternatieve afspraken gemaakt zijn tussen beide partijen, welke alleen in geschrifte geaccepteerd kunnen worden.

PrijzenAlle prijzen die Lolei Reizen uitgeeft zijn in USD en zijn inclusief alle toegevoegde overheidsbelastingen, met als uitzondering de vertrekbelasting van internationale en binnenlandse vluchten (mochten die in rekening gebracht worden). Lolei Reizen heeft wel het recht om de prijzen aan te passen mocht de overheid in Cambodja de belastingwet aanpassen.

Alle prijzen en services zoals aan de klant gegeven zullen ten alle tijden vertrouwelijke informatie blijven en zijn niet op commissie verstrekt. Gedurende het peak seizoen, toeslagen kunnen voorkomen op bepaalde services, zoals gedwongen dinner op Kerstavond en Oudjaars Avond. Deze extra kosten zullen doorgegeven worden zodra de data bekend zijn bij onze klanten.

Force Majeur

In het geval dat Lolei Reizen een toer niet kan uitvoeren voor de klanten of de toer niet onder normale omstandigheden kan uitvoeren door redenen die buiten ons bereik liggen, kan Lolei Reizen of de klanten van Lolei Reizen niet aansprakelijk zijn. De redenen of situaties kunnen (maar zullen niet gelimiteerd zijn tot) natuurrampen, failissement, demonstraties, stakingen, oorlog, daden van God, burgeronrust, of andere soortgelijke evenementen bestrijken.

Aansprakelijkheid

Lolei Reizen is een tussenpersoon tussen luchtvaratmaatschappijen, hotels, transport aanbieders, en lokale toeristenkantoren, welke allen servcies verlenen. Lolei Reizen kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, ongevallen, blessures opgelopen door de toerist. Dit geldt ook voor dezelfde soort gevallen buiten de toertijden van Lolei Reizen om.

De toerprogramma’s, prijzen, services en condities onder de reisvoorwaarden van Lolei Reizen zijn geldig vanaf de periode dat de toer geconfirmeerd is. De toerprogramma’s, prijzen, services en condities kunnen veranderd worden net voor of tijdens een toer zonder dat Lolei Reizen daar direct naar kan verwijzen alleen in het geval dat Force Majeur of overheids interventie plaatsvind.

Als een toer geconfirmeerd is dan zal de klant alle voorwaarden van Lolei Reizen accepteren.