LOLEI TRAVEL - Expect. - Embrace. - Shine. - Luxe - Cruise - Resorts - Privé
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Luxe Reizen in Zuidoost Azië

Luxe reizen worden steeds lastiger om te definiëren, mede door de snelle veranderingen in onze leefomgeving, wat weer een hogere standaard vereist voor veel reizigers. Voor Lolei Travel zijn luxe reizen een mix van drie ingrediënten:

• Uniek
• Onderscheid
• Exclusiviteit

Echte luxe komt met gemoedsrust en een gevoel van comfort en veiligheid. Luxe reizen betekent niet altijd de duurste resorts en beste restaurants; luxe is een gevoel wat men kan creëren door persoonlijke zorg, uitgebreide kennis en exclusieve ervaringen toe te voegen.

De Top 3 lijst van Lolei Travel voor luxe reizen:

Bagan

Zuidoost Azië - Luxe Reizen - Hetelucht Ballon over Bagan

De schoonheid van Bagan is een luxe op zich. Het gebied wordt vaak vergeleken met de machtige tempels van Angkor in het nabijgelegen Cambodja. Een luxueus verblijf in Bagan is niet wat dit een speciale bestemming maakt. Het is de manier waarom men de bestemming kan ervaren. Denk bijvoorbeeld aan een Champagne ontbijt na een schitterende tocht met een heteluchtballon tijdens zonsopgang over de tempels van Bagan. Deze tocht zet de 2200 tempels van Bagan in een heel ander daglicht. Wat te denken ook van een exclusieve lunch die geheel voor u speciaal klaargemaakt is bij één van de tempels van Bagan. Er zijn talloze romantische opties voor koppels in Bagan om van te genieten. Maar ook exclusieve ervaringen voor families om aan deel te nemen zoals een heerlijke zonsondergang op een van de meer luxe boten op de Irrawaddy Rivier is een ervaring op zich.

De Mekong Rivier

Luxe Reizen Zuidoost Azië - De Mekong Rivier

Een cruise die zeker een keer ondernomen moet worden is op een van de exclusieve boten varen tussen Siem Reap en Ho Chi Minh City.De cruise op de Mekong Rivier is een echte luxe ervaring. Het contrast van beelden tussen de geïndustrialiseerde Mekong Delta in Vietnam en het plattelandstafereel rondom het Tonle Sap Meer in Cambodja is ongeëvenaard. Aanschouw het allemaal vanaf het dek van het schip. U kunt op kleine roeibootjes de drijvende gemeenschappen in. De ervaring van op het water zijn maakt de omgeving alleen maar mooier in dit exclusieve landschap, wat een luxe op zich is. Geniet van de heerlijke lokale delicatessen die de Mekong Rivier biedt. Aanschouw het fraaie uitzicht wat een echt gevoel van waardering geeft.

Siem Reap

Luxe Reizen Zuidoost Azië - Siem Reap, Cambodja

Siem Reap heeft veel meer te bieden dan alleen de tempels van Angkor. Het is ook een van de plekken waar men naar hartelust kan eten. Zo kunt u exclusief dineren in een tempel uit de 12e eeuw. Een cruise over het Tonle Sap meer kan zo exclusief gemaakt worden als u zelf wilt. U kunt een bezoek brengen aan een van de meest diverse vogeloorden in de regio. En dan wel met een echte expert op het gebied van flora en fauna. Een lunch speciaal gecatered in een lokale Pagode of een huis? Dat kan natuurlijk ook! U kunt een van de beste lokale archeologen als gids meevragen voor zeer gedetailleerde informatie. Dit geeft u een veel betere kijk geeft op het leven in de 12e eeuw. Het komt allemaal samen in de exclusieve samenstelling van uitzonderlijk verblijf, echte experts en unieke activiteiten.