Onze Belofte - LOLEI TRAVELLOLEI TRAVEL
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Onze Belofte

Lolei Travel is er trots op een produkt aan te bieden aan onze gasten dat wij als verantwoord toerisme bestempelen. Wij zullen er ten alle tijden alles aan doen om alle beloftes aan de klant die na te komen. Men moet wel rekening houden dat ongeplande aktiviteiten of gebeurtenissen zich kunnen presenteren tijdens de reis. Zelf zijn wij ook reizigers en weten wij hoe waardevol het kan zijn om dingen af en toe gewoon aan het toeval over te laten. De leukste gebeurtenissen kunnen zich presenteren op elk gegeven moment en de echte geest van de lokale bevolking komt dan naar boven tijdens deze ongeplande situaties. Momenten als deze waarderen wij enorm!

Onze verantwoorde toerisme belofte aan onze gasten

Als lokaal reisagent is het onze verantwoordelijkheid om onze gasten de bestemmingen te laten zien en dit te laten beleven op de meest authentieke, comfortabele, en opwindende manier. Onze belofte aan de gast is dan ook, dat wij u het beste waar voor uw geld willen bieden en tijdens uw reis met Lolei Travel de hoogtepunten op een authentieke en comfortabele manier kunt waarderen. Wij streven ernaar dat u onze bestemmingen vol met herinneringen en het juiste gevoel verlaat, dat u iets heeft terug gedaan voor de lokale bevolking.

Onze verantwoorde toerisme belofte aan de gemeenschap

De lokale gemeenschap respecteren is prioriteit. Het concept “geënsceneerde authenticiteit” kunnen wij niet aanbieden. Dit is een concept dat beschadigend kan zijn voor lokale culturen. Wij zullen geen plekken bezoeken waar dieren mogelijk worden gekwetst of misbruikt. Wij bieden geen weeshuisbezoeken aan of brengen mensen naar plekken waar kinderen gebruikt worden om geld te verdienen. Wij boeken alleen restaurants en hotels met goede reputaties en welke zichtbaar goed voor hun personeel zorgen. Dit alles is een belofte die Lolei Travel maakt om de omstandigheden en standaarden voor de lokale mensen te verbeteren.

Ossencar op het platteland in Cambodja

Onze verantwoorde toerisme belofte aan de regio

Het management van Lolei Travel is zeer actief geweest over de laatste jaren om Gemeenschappelijk Ecotoerisme en Avontuurlijk toerisme verder te ontwikkelen in de regio. Wij hebben gemeenschappen getraind en raad gegeven aan overheden om projekten op te zetten voor de lokale gemeenschappen met het doel om onafhankelijk te worden van donaties. De Mekong Discovery Trail in Laos en Cambodja is een van die projekten en een ander project was Sambor Prei Kuk in centraal Cambodja. Verschillende fietsroutes die Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja met elkaar verbinden zijn gecreëerd na onze consultaties en het concept “Voluntourism” (vrijwiliggerstoerisme) is door ons op een manier ontwikkeld, dat zowel vrijwilligers als gemeenschap er optimaal voordeel uit kunnen halen.

Ons produkt

Mensen vergeten soms hoe complex de service industrie is en hoe het concept “Toerisme” tot stand komt. Het is een produkt dat uit vele bijprodukten, individuën en organisaties bestaat. Luchtvaartmaatschappijen, chauffeurs, gidsen, hotels, attracties, restaurants, etc. moeten allemaal gestroomlijnd zijn om de diensten zo goed mogelijk aan te bieden aan u, onze gast. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen voor onze partners. Wij delen uw commentaar met onze partners en geven advies hoe te verbeteren. Wij stellen onze partners op de hoogte van produktvernieuwingen en bestemmingservaring, zodat zij zelf verder kunnen leren over de mogelijkheden binnen hun vakgebied. Lolei Travel biedt eerlijke en goede contracten aan aan elke partner, om er zeker van te zijn dat iedereen die met ons werkt ook daadwerkelijk content is om met ons samen te werken, onder de algemene voorwaarden van Lolei Travel, die opgezet zijn naar aanleiding van hun ondersteuning.

Al onze produkten zijn ontworpen met als doel: het welzijn van de gastheer in gedachte. Als reisexpert hebben wij meer dan alleen de verantwoordelijkheid onze gasten een goede en mooie vakantie aan te bieden en dit is waar Lolei Travel zichzelf geheel anders presenteert dan menig ander reisorganisatie. Wij beloven, dat niet alleen onze gasten de tijd van hun leven zullen hebben tijdens onze Travel, maar ook de gastheer, die het allemaal mogelijk maakt voor u. Zij verdienen het respect dat hun toekomt met de daarbijkomende belangen om hun levensonderhoud in stand te houden, wellicht te verbeteren.