LOLEI TRAVEL - Expect. - Embrace. - Shine. - Thailand - Bangkok - Phuket - Krabi - Chiang Mai - Chiang Rai - Strand - Avontuur – Familie
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Thailand – NL


Voor velen van ons was Thailand het eerste land om te ontdekken in deze regio. En voor velen die in Thailand geweest zijn kunnen beamen dat het land hen onmiddelijk heeft betoverd. Het land heeft de toon en standaard gezet voor reizen rondom Zuidoost Azië. Het “Land van de Glimlach” is enorm divers en exotisch en is voor veel mensen die voor het eerst Zuidoost Azië bezoeken een echte “eye opener”.

Bangkok is voor bijna iedereen het startpunt van reizen door Zuidoost Azië. Met onmiskenbare bezienswaardigheden, eindeloze winkel mogelijkheden, goed georganiseerd openbaar vervoer, en wellicht de vriendelijkste gastvrijheid in de wereld is Bangkok een van de meest boeiende steden in de regio. De stad zal u altijd verrassen, mocht u nu voor de eerste keer of voor de zoveelste keer een bezoek brengen.

De iconische stranden in het zuiden zijn een ware trekpleister. Veel mensen kiezen ervoor om rustig aan te doen na weken van reizen op een Thai strand. De baai van Koh Phang Nga is sprookjesachtig mooi met veel stranden om van te dromen.

De meer op avontuur ingestelde mensen reizen naar het koele en bergachtige noorden. Kayaken, ziplining, mountainbiking en wandelen behoren tot de top aktiviteiten om te doen. En wie olifanten lief heeft kan zijn geluk niet op. De vriendelijke grijze giganten dwalen rustig door bossen in het noorden.  Avontuur in Noord Thailand kan overal gevonden worden!

De Thais zijn zeer vriendelijk naar kinderen toe, wat het een buitengewoon famlie-vriendelijke bestemming maakt. Ook de gay-reizigers zullen het fijn vinden door het land te reizen. Het land is wellicht een van de meest gay-vriendelijke landen in Azië. Neem een aantal weken de tijd om het land te ontdekken. Wat uw wens ook is, in Thailand kan Lolei Travel het voor u vervullen.