Een bedrijfsreis als geen ander

Angkor heeft altijd op de lijst van menig reiziger gestaan. Het is een speciale plek om te bezoeken. Voor groetere groepen die voor echt iets speciaals gaan en een ervaring willen die voldoet een de beloning die u toekomt, zijn de mogelijkhede onbegrensd rondom Angkor. 

Het begint bij de luchthaven waar u verwelkomt wordt door ons team. Wij nemen de last van uw schouders en u hoeft niet in de lange rijen voor de immigratie te wachten. U gaat rechtstreeks naar het hotel waar een welkomstreceptie geregeld is. Met tuktuks gaat u erop uit en bezoekt u een pagode waar u monniken ontmoet en een zegening krijgt.

Het volgende bezoek is aan Angkor. Met een militaire jeep uit de jaren 60 rijdt u van tempel naar tempel over de meer onbegaande wegen rondom Angkor. Onderweg geniet u van een gecaterde lunch in een traditioneel Khmer huis. In de avond beleefd u een ervaring die niet voor veel mensen is weggelegd; een hoogstaand diner bij de tempels van Angkor met Apsara danseressen, sfeervolle muziek en schitterende belichting.

Lolei Travel voegt voor u een Corporate Social Responsibility (CSR) project toe. U bezoekt het project en kunt meehelpen aan de bouw en activiteiten. U ontmoet de lokale dorpelingen en u leert hoe het project bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Ook bezoek u het Tonle Sap meer en stapt aan boord van een privé boot. U bezoekt de drijvende dorpen en heeft lunch op het meer. In de avond bent u een VIP gast bij het Phare Ponleu Selpak circus.

Als exceptioneel einde van deze reis stappen we een Quad Bike of mountainbike op. U gaat de rijstvelden en het lokale leven rondom de tempels ontdekken. De echte traditionele kant van het Cambodjaanse leven. 

Een team aan catereraars verwelkomt u bij een pagode waar Boeddhistische monniken u meer vertellen over hun geloof en levensovertuigingen. 

Lengte van de Toer: 6 dagen. De toer kan eventueel verlengd worden met meerdere activiteiten die linken aan CSR. Of als de groep meer tijd te besteden heeft kunt u een verblijf aan een van de mooie stranden van Cambodja toevoegen of bijvoorbeeld een verblijf in het UNESCO stadje Luang Prabang in Laos. Ook kan Lolei Travel de reis voor u afsluiten in Bangkok of Halong Bay. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen naar aanleiding van uw wnsen en budget op elke manier ingevuld worden.

Overzicht van de toer

Dag 01

Aankomst in Siem Reap en een welkomstreceptie bij het hotel

Dag 02

Bezoek aan Angkor met een militaire jeep. Inclusief een picknick lunch en gala diner bij de tempels

Dag 03

Bezoek aan een project en kort vrijwillgerswerk ondernemen samen met de lokale bevolking

Dag 04

Cruise over het meer van Tonle Sap met lunch en een voorstelling van het Phare Circus

Dag 05

Ontdek het platteland per quad of mountainbike. Een privé feest om afscheid te nemen wordt georganiseerd in de beroemde “Pubstreet”

Dag 06

Vertrek uit Siem Reap nadat u een afscheidskado heeft ontvangen van ons

De unieke aspecten van deze reis

  • Bezoek Angkor op een heel speciale manier
  • Geniet van een privé gala dinner bij de tempels
  • Gedetailleerde en persoonlijke aandacht
  • Alleen de best mogelijke diensten voor u
  • Een catering team voor privé lunches en diners
  • Het helpen van een lokaal project en bijdragen aan ontwikkeling

Wat zegt onze expert van deze toer?

MICE expert Lyny

“We hebben een aantal zeer mooie MICE programma’s uitgevoerd rondom Angkor. Deze spanden echt de kroon! De ervaringen waren zo speciaal. Er kunnen activiteiten uitgevoerd worden rondom Angkor die nergens anders ter wereld zo ervaren kunnen worden. Dat maakt het uniek. Dit maakt het voor ons ook erg speciaal om een programma te creëren. Wij sturen mensen naar huis met herinneringen die blijvend zijn. Om deel uit te mogen maken van de organisatie van zoiets speciaals geeft ons een trots gevoel. Zeker als we de ervaringen en toer kunnen verbinden met een goed doel. De contacten en kennis die wij hebben zorgen dat we CSR projecten makkelijk kunnen linken aan een bedrijfsreis. Zoals de renovatie van een school, of het bouwen van een huis voor een gehandicapt gezin. Het bedrijf en de werknemers kunnen een eigen steentje bijdragen of alleen een bezoek brengen aan het project waar ze voor doneren. De hele ervaring is voor iedereen positief.”

Inspiratie voor een bedrijfsreis

Een op maat gemaakte bedrijfsreis in Zuidoost Azië

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

What type of traveler are you?

Leisure Travel

 

Relax and create your own perfect holiday

 

Adventure Travel

 

Trek, cycle, and kayak your way on the paths less taken

 

Incentive Travel

 

Every incentive trip needs a tailor made program

 

Gay Travel

 

Take your partner by the hand and embark on a journey

 

Family Travel

 

Crate lasting memories on the perfect family vacation

 

Luxury Travel

 

Treat yourself with the best facilities

 

Leisure Holidays

Relax and create your own perfect holiday

Adventure Destinations

Trek, cycle and kayak your way on the path less taken

Incentive Trips

Every incentive trip needs a tailor made program

Gay Travel

Take your partner by the hand and embark on a journey

Family Vacations

Create lasting memories on a perfect family vacation

Luxury Getaways

Indulge yourself on a tailor made luxury holiday

Nieuws uit Zuidoost Azië

Bestemmingen, verhalen, en nieuws uit de gehele regio

The Travel Agent is at your Service

The Travel Agent is at your Service

Why using a Travel Agent? We all know the drill before a holiday. It starts months prior to departure with the main question: ... read more

The Pagoda is a Picnic Paradise

The Pagoda is a Picnic Paradise

The art of the get-away We prepare for yet another intimate experience for a couple celebrating their anniversary with a trip ... read more

The Vineyard of Aythaya

The Vineyard of Aythaya

A taste of Myanmar’s finest wine   In case Myanmar has not put enough surprises at your doorstep, we do have another one for you! As ... read more

The beauty of Bagan

The temples of Bagan Not that long ago we were able to cross out another one of our wishes that we added to our "bucket list". Bagan ... read more