U Creëert - LOLEI TRAVELLOLEI TRAVEL
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

U Creëert

Lolei Travel is een agentschap waar geen reis hetzelfde is. Al onze reizen zijn samengesteld naar aanleiding van uw exacte ideeën. Creëer uw eigen reis geheel naar uw eigen wensen en schema. Daarom geven wij u een lijst aan ideeën, die u met ons kunt delen wanneer u contact met ons legt, zodat wij een passend programma voor u kunnen samenstellen.

Creëer simpelweg uw eigen programma, gebaseerd op uw eigen onderzoek of onze aanbevelingen. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren welke periode ergens heen te gaan, waar te verblijven en wat te zien. Wij begrijpen dat veel mensen hun kennis putten uit media. Trip Advisor en andere objectieve reiswebsites of boeken zoals Lonely Planet of de Rough Guide zijn populair. Als lokale reis experts kijken wij vaak niet in detail naar zulke media, maar in plaats daarvan vertrouwen wij op onze relaties met onze partners. Wij weten en vertrouwen dat zij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. De relatie die wij met onze partners hebben is heel hecht. Daarom kunnen wij u een zorgeloze vakantie aanbieden!

Email ons uw wensen en creëer de reis van uw leven!

U kunt met ons op Skype praten tijdens kantooruren, van 9:00  to 17:00, Maandag tot Vrijdag (Bangkok Tijd is +7GMT in het winter seizoen en +6GMT in het zomer seizoen). U kunt ook een berichtje achter laten met uw contact gegevens. Wij zullen u binnen 12 uur via email of per telefoon bereiken.