U Creëert

Stel uw eigen reis samen

Lolei Travel is een reisagent waar u zelf uw reis kunt samenstellen. Geen enkele reis is bij ons hetzelfde. Net als u, zijn alle reizen bij ons ook uniek. Wij stellen voor u een reis samen nadat wij met u al uw wensen hebben doorgenomen. Mocht u het durven te dromen, dan zullen wij het realiseren! Daarom vragen wij u of u ons een aantal richtlijnen kunt geven naar waar u naar op zoek bent. Zo creëren wij voor u een passend programma.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebasseerd op onze tips kunt u uw eigen reis samenstellen. Mocht u vast komen te zitten, vraag ons om hulp. Wij kunnen u plekken of hotels aanbevelen waar u geen weet van had. We begrijpen dat veel mensen hun informatie uit de sociale media halen of andere objectieve reis websites of boeken als Lonely Planet of de Rough Guide. Als lokale experts kijken wij niet naar deze websites of media en vertrouwen onze relatie met onze partners. Wij weten dat zij de standaarden halen die wij gezet hebben en dat een positieve ervaring met deze partners garant staat. De relaties die wij hebben met onze partners zijn vitaal voor een zorgvrije reis ervaring voor u.

Email ons uw wensen
en wij creëren voor u de reis van uw leven!

U kunt met ons op Skype praten gedurende kantooruren, van 9:00 uur tot 17:00 uur, maandag tot vrijdag (Bangkok Time is +7GMT in de winter en +6GMT in de zomer). Of laat een berichtje achter met uw contact gegevens en wij bellen of emailen u terug binnen 12 uur.