LOLEI TRAVEL - Expect. Embrace. Shine. - Vrije Tijd - Strand - Ontspanning - Relax - Vakantie
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Vrije Tijdsreizen in Zuidoost Azië

Een vakantie waarin uzelf de vrije tijd invult is natuurlijk altijd mogelijk. Een vakantie zoals deze, welke wij als vrije tijdsreizen benoemen, wordt door ons gedefinieerd als een laag-tempo reis met gelimiteerde fysieke inspanning welke vaak eindigt aan het strand voor ontspanning. De diensten die wij op vrije tijdsreizen kunnen aanbieden zijn:

 • Transport van en naar de luchthaven
 • Hotelovernachtingen
 • Transport waar nodig
 • Maaltijden waar gewenst
 • Optionele excursies
 • Ondersteuning van ons kantoor

Een goed begin van een vrije tijdsreis zal zijn met een welkomst onthaal en een introductie toer. U reist dan verder naar andere bestemmingen en u zult genieten van activiteiten en veel vrije tijd om zelf in te vullen. De vakantie eindigt vaak voor een aantal dagen in een van de schitterende strandbestemmingen. Hier heeft u de tijd vrij te besteden in een prachtig hotel, inclusief ontbijt.

Top 3 bestemmingen voor vrije tijdsreizen van Lolei Travel zijn:

Krabi

Vrije tijdsreizen - Hong Eiland in Thailand

Een heerlijke plek waar de zon, zee en schitterende natuur perfect combineren is Krabi. Comfortabele accommodatie, goede restaurants, gemakkelijk te regelen excursies en de beste resorts maken dit een topbestemming. Krabi’s relaxte atmosfeer en mooie kalksteen formaties, die overal uit de zee lijken te rijzen, bieden een pittoresk landschap. Er is geen haast in Krabi en er zijn geen “musts”. Het is simpelweg een plek waar het leven lekker zijn gang gaat in een omgeving die ongeëvenaard lijkt te zijn.

Luang Prabang

Vrije tijdsreizen - Luang Prabang Watervallen

Luang Prabang staat op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst en ligt in het Noorden van Laos. De omgeving is adembenemend en neemt met gemak alle zorgen weg. Het relaxte tempo van leven, de schitterende Mekong Rivier en het oude straatbeeld, biedt mensen de mogelijkheid om geheel tot rust te komen. Start de dag vroeg en aanschouw elke ochtend om 5 uur het decennia-oude tafereel van het verstrekken van eten aan de monniken.Vervolg dit mooie en aandoenlijke tafereel met een croissantje van de lokale Franse bakker. De dagen zijn gemakkelijk gevuld in Luang Prabang. Neem de euthentieke manier van levende in u op van de Mekong Rivier of  het leven van de monniken in het klooster met hun rituelen.

Kep

Vrije tijdsreizen - Pier in Kep

In de jaren ’20 was Kep de voornaamste strandbestemming van Cambodja. De elite van de hoofdstad Phnom Penh zocht gedurende het weekend hun vertier hier. Tegenwoordig is Kep een vissersdorp dat zichzelf heeft getransformeerd tot een rustige plek. Men kan hier van een schitterende zonsondergang genieten. Kep heeft bijzondere Frans Koloniale architectuur en wellicht de goedkoopste en een van de beste lokale zeevruchten te bieden. Kep’s verbazende reeks aan goede accommodaties maakt het een prima plek om u even terug te trekken van de drukte. Neem de boot naar een van de eilanden voor de kust van Kep, wandel door de vissersdorpjes of aanschouw de mooie uitzichten die het Nationale Park van Kep biedt.

Vrije tijdsreizen zijn perfect voor mensen die geïnteresseerd zijn in een gemakkelijke manier van reizen. Dit kan zonder enig comfort van huis achter te laten. Het maakt niet uit of u nu reist op een laag budget of u liever van de luxe geniet, vrije tijdsreizen zijn mogelijk in elk budget. Lolei Travel raadt haar gasten aan om minimaal 10 dagen uit te trekken voor vrijetijdsreizen. Zo kunt u lekker rustig uw gang gaan en kunt u relaxen terwijl u van het ene hoogtepunt naar het andere reist!