Wat Wij Doen - LOLEI TRAVELLOLEI TRAVEL
 • LOLEI TRAVEL – Myanmar

  Myanmar - Let the journey begin

 • LOLEI TRAVEL – Vietnam

  Vietnam – De verborgen verukkelijkheid

 • LOLEI TRAVEL – Thailand

  Thailand – Verbazingwekkend Thailand

 • LOLEI TRAVEL – Laos

  Laos – Gewoonweg Schitterend

 • LOLEI TRAVEL – Cambodja

  Cambodja – Het Koninkrijk der Wonderen

Wat Wij Doen

Een zorgeloze reis met Lolei Travel

Mensen reizen om verschillende redenen en willen verschillende dingen ervaren gedurende hun reis. Er zijn zoveel mogelijheden om uit te kiezen dat de essentie van “op vakantie gaan” soms vergeten wordt: ontspanning, waardering en ook educatie. Lolei Travel creëert een zorgeloze reis voor u waar leeraspecten in terugkomen. Wij zien u graag huiswaarts keren met veel meer kennis van de bestemming die u bezocht heeft dan voorheen. U  zult leren van de lokale gebruiken en de lokale manier van leven gaan waarderen met Lolei Travel.

Wij stemmen uw reisprogramma af op uw specifieke wensen en vinden het belangrijk om in persoonlijk contact met u te blijven. Wij streven erna u een zorgeloze reis aan te bieden waar u 100% content mee bent. Lolei Travel past zich aan, aan het tempo waarin u wilt reizen. Wij zorgen dat alle hoogtepunten waar u altijd al van gedroomd heeft in de reis zijn opgenomen. Daarnaast combineren wij deze met reisaspecten welke ontdekking, euthenticiteit, en intimiteit combineren met het in contact brengen met de lokale bevolking en hun cultuur.

Klantenservice

Helaas kunnen er altijd dingen onderweg gebeuren die vooraf niet berekend zijn en in zulke gevallen zullen wij snel en efficiënt oplossingen voor u proberen te vinden. Als wij praten over een zorgeloze reis, dan staat klantenservice bij ons hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens uw reis, dan zullen wij u persoonlijk bijstaan zodat de rest van uw vakantie rustig en zonder problemen verder verloopt. Onze zorg voor onze gasten is erg efficiënt en wij willen u het gevoel van veiligheid en behoedzaamheid tijdens uw reis meegeven. Dit is onze defenitie van “een zorgeloze reis.”

Verantwoordelijkheid

Met onze lokale kennis kunnen wij u helpen met de planning van uw reis en uw reisideeën complementeren. Wij vergeten ook niet de gastheer. Wij zullen altijd zorgen dat u tijdens uw reis een mogelijkheid heeft om iets terug te doen voor deze mensen. Het is erg belangrijk voor ons dat de mensen van Thailand, Laos, Myanmar, Cambodja en Vietnam ook een voordeel kunnen halen uit uw bezoek. Dit kan op veel verschillende manieren:

 • Direct de diensten van de gastheer af te nemen
 • Uw kennis te delen met uw gastheer
 • Een donatie van goederen of geld aan uw gastheer achter te laten

Dit zijn de redenen dat Lolei Travel regionaal lokale gidsen en chauffeurs inhuurt. Deze zijn niet aangesloten bij grote organisaties en bedrijven. Zo geven wij deze lokale mensen de mogelijkheid om geld te verdienen om voor hun families te kunnen zorgen. Als resultaat werken wij met een team van mensen die geheel toegewijd zijn aan Lolei Travel. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid als één grote familie met dezelfde doelen en idealen.

Lokale diensten

Wanneer van lokale diensten gebruik gemaakt kan worden zal Lolei Travel deze altijd aanbieden. Soms betekent het dat de beste diensten wellicht niet opgenomen worden in uw reisplan. Het kan ook zijn dat de meest comfortabele diensten geen voorrang krijgen in ons reisplan. De achterliggende gedachten moge duidelijk zijn: dit doen wij omdat wij een ieder een eerlijke kans willen geven. Wij nemen het welzijn van de lokale bevolking zeer serieus en willen hun diensten zoveel mogelijk steunen. Het is uiteindelijk ook de verantwoordelijkheid van Lolei Travel dat de mensen in deze regio baat kunnen hebben bij uw bezoek. Ook dit maakt een groot deel uit van ons concept wat “zorgeloze reis” creëert.