De Reisagent is tot uw Dienst

Waarom u een reisagent nodig heeft?

At your service Lolei Travel

We kennen allemaal het tafereel voordat we op vakantie gaan. Het begint al maanden van te voren met de beslissing waar we heen willen. Als we daar eindelijk uit zijn begint de zoektocht op het Internet. Uren zoeken we op het Internet naar de passende hotels en vluchten. We lezen alle reviews van onbekenden en vertrouwen erop dat ze het bij het rechte eind hebben. We zoeken naar prijzen voor gidsen, transport en entreegelden.

Een klein deel van de mensen vind dit een leuk proces. De rest zou het liever allemaal wat makkelijker doen. Zeker als u verlegen zit om tijd en de energie er ook niet voor hebt om soms weken achter de computer te zitten. Daarnaast is de informatie op het Internet ook vaak oud, tegenstrijdig en zeer objectief. Het is moeilijk om het juiste beeld te krijgen van een hotel of attraktie als u iedereen zijn mening leest.

Maar als u weet wat u wilt, maak dan een lijst. Stuur die lijst naar een gecertificeerde reisagent en laat die het werk voor u doen. Er zijn vele voordelen te halen uit het inhuren van een reisagent. Één ervan is tijdbesparing.

Tot uw Dienst

The reason why you should have a Travel Agent

Als u de juiste reisagent geslecteerd heeft, kunt u van vele voordelen genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld aannemen dat wat de reisagent zegt, ook daadwerkelijk waar is. Wij moeten de werkelijkheid voor u schetsen en u de beste aanbevelingen doen. Ook moeten wij u de beste kwaliteit bieden en deze kunnen waarborgen. Dat zijn uiteindelijk de punten die bepalen of u een goede of een slechte vakantie heeft gehad.

Stel eens voor hoe makkelijk het allemaal eigenlijk is. U creëert een lijst met uw wensen. Waar wilt u heen? Wat wilt u doen? En hoeveel wilt u uitgeven? Daarna verstuurd u de lijst per email naar Lolei Travel en de rest gaat vanzelf. Binnen 24 uur heeft u een antwoord op al uw vragen en een suggestie om door te nemen. Mocht u iets in ons voorstel niet aanspreken, dan veranderen we dat. Dat klinkt vrij simpel en scheelt enorm veel tijd! Al die uren achter de computer kunt u nu gebruiken om met de kinderen te spelen of naar de sportschool te gaan. Die tijd moet u toch ook iets waard zijn?

De Extra Voordelen

Relax and chill with Lolei Travel

Naast de voordelen die u vind in het besparen van tijd, heeft u ook veel voordeel op de bestemming zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken over een pick up van de luchthaven of uw kamer in het hotel. Er zijn geen onderhandelingen nodig over prijzen en u hoeft niet bang te zijn dat u afgezet wordt. U hoeft geen uren te spenderen aan het zoeken naar de juiste attrakties, transport of gidsen. Het is allemaal voor u gedaan. En boven alles, u heeft de garantie dat het goed gaat. Lolei Travel zorgt er voor dat alles op rolletjes verloopt en dat u uzelf geen moment druk hoeft te maken. Geniet samen met uw gezin van een verdiende vakantie en laat de regelingen en zorgen aan ons over.

Als een verantwoorde reisagent moeten wij er zeker van zijn dat de plekken die u bezoekt duurzaam zijn. De mensen die u ontmoet moeten eerlijk zijn en de aktiviteiten moeten veilig zijn.  Is er iets wat u niet leuk vindt of wat anders moet, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk gebeurd. Wie belt u als u via het Internet boekt? Google? TripAdvisor? Wij hebben er een hard hoofd in dat zij de telefoon voor u opnemen.

Mocht u zich zorgen maken over de kosten van een reisagent dan kunnen wij bij Lolei Travel u gerust stellen. De kosten die u bespaard aan het betalen van “toeristen prijzen” zijn vele malen hoger dan u denkt. Dus de prijs van uw reis met Lolei Travel zal uiteindelijk voordeliger uitpakken! Voor die kosten die u zogenaamd “bespaard” koopt u nu zekerheid, zorg en veiligheid, en bovenal: kennis. Lolei Travel staat daar garant voor, net als elke andere goede reisagent dat zou moeten doen.

Bij Lolei Travel geloven wij dat u zich geen zorgen moet maken om iets voor, tijdens of na uw reis. U laat ons weten wat u wilt en waar u naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat het goed komt. Wij blijven met u meereizen op de achtergrond en zorgen dat uw veiligheid, uw gezondheid, de kwaliteit en uw ervaring gewaardborgd zijn. Dat moet toch wel een glimlach op uw gezicht zetten!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top