Spiritueel Avontuur in Zuidoost Azië

Lolei Travel heeft het genoegen gehad om Jonette Crowley, een bekende spirituele onderwijzeres en auteur uit Amerika welkom te mogen heten. Samen met een groep van 35 van haar volgelingen reisde zij door Vietnam en Cambodja. De reis moest een spiritueel avontuur worden. En wat voor reis was het!

Samen met Jonette en haar groep hebben wij net iets meer dan twee weken gereisd. Het programma dat Lolei Travel samengesteld heeft voor Jonette was van begin tot eind speciaal ontwikkeld voor haar groep. Met een multi-culturele achtergrond van de groep werd het een avontuur om nooit meer te vergeten. De groep was afkomstig uit Zweden, Noorwegen. Nederland, Duitsland, Amerika, Engeland en Zwitzerland.

De gedachte achter de reis was”spiritueel avontuur”. Dat is wat Lolei Travel uiteindelijk perfect kon bieden! Kayaken op het Grote Tonle Sap Meer in Cambodja en het schitterende Halong Bay in Vietnam, het fietsen van nieuwe paden door de authentieke dorpjes van Cambodja, lekker eten bij de mensen thuis en in pagodes, gezegend worden door de monikken en meditaties tijdens zonsondergang tussen Khmer ruïnes.

Het plannen en onderzoek doen naar Spiritueel Avontuur

Na een jaar van plannen en voorbereidingen mocht dan eindelijk afgelopen November de reis in vervulling gaan. Vanaf het begin was het duidelijk dat Jonette en haar groep de lokale gemeenschap zo veel mogelijk wilden steunen. Lolei Travel heeft in het jaar van voorbereidingen de tijd genomen om de lokale mensen te trainen die deel gingen uitmaken van dit schitterende programma.

De monniken en nonnen van de pagodes, de lokale vissers van het meer, de boeren en hun families. Iedereen die wij bezochtten tijdens onze fietstochten, een ieder heeft het genoegen gehad om van de groep te leren en vaardigheden met betrekking tot gastvrijheid te vergaren.

Niet alleen heeft de groep geweldig genoten van de reis, Lolei Travel en onze partners hebben het ook uitermate naar de zin gehad. Wij allen hebben veel geleerd onderweg en hebben 35 nieuwe vrienden erbij van rond de hele wereld. Wij hebben ook nieuwe vrienden mogen maken op het platteland van Vietnam en Cambodja. Voor ons allen kunnen wij concluderen dat dit duurzaam toerisme op zijn best is. Wij danken Jonette en haar groep dan ook hartelijk voor de schitterende reis samen en de leuke herinneringen!